tirsdag 19. april 2011

Flere "kunstverk"....




Kjær hobby tilbake igjen.

For mange år siden, nei... noen år siden ( så gammel er jeg ikke :) fikk jeg behov for en hobby!! Det har nå ligget på is en stund. Men siden jeg har vært i ryddehjørnet de siste dagene har også min kjære hobby blitt ryddet frem.

Her ser du noen av mine "kunstverk" :)


Kort til en passende anledning

Bursdagskort

Diverse papirkort

tirsdag 12. april 2011

Bursdag

Bursdag?? Ja, hva betyr det egentlig...?? For mine barn er det KJEMPE stort. De gleder seg i flere måneder. Teller antall år på fingrene. Snakker om det stadig vekk. Lurer på hvor lang tid der er igjen til SIN bursdag. Lager ønskelister. Det er gøy å være liten å ha bursdag.

Når man blir eldre er det fortsatt gøy å ha bursdag. En fin anleding til å samle venner å hygge seg. Men hvilken i rekken det er spiller mindre rolle.
Hadde tenkt skrive et langt innlegg her om alder og aldring - men fant nå ut at jeg bare skal NYTE dagen, slappe av og kose meg sammen med familien min. Det blir den beste bursdagsgaven man kan tenke seg, familien min.

Ha en fin dag allesammen!!

Og gratulerer til alle dere som har bursdag i dag!

søndag 10. april 2011

Torsdag...



I dag har jeg hatt en riktigt effektiv dag.

 
Startet dagen med en stille og rolig frokost. Masse kos med Emilia og så en tur med Nordic Caben.
Hadde håpet å komme ut i Østmarka en tur men der var det alt for mye snø fortsatt. Tok en tur i nabolaget og fikk god og deilig trim opp denne bakken.







Veien inn til Østmarka fra Brenna.
Denne bakken er brattere enn den ser ut her. ;)


Siden det blåste så mye ble det en kort tur. I stedenfor rakk jeg en tur til IKEA. Der fikk jeg kjøpt mye mer enn det jeg hadde tenkt - Ingen overraskelse. :)
Vel hjemme fikk jeg god hjelp av Adam til å sette opp rullgardinener på soverommet. Og denne hyllen på kjøkkenet som jeg skal ha kaffekoppene på. Nå sover han godt og jeg sitter her forran datan. :)



fredag 8. april 2011

VÅRtegn....

VÅREN ER HER!!!

...og det er varmere og deiligere enn jeg kan huske....

torsdag 7. april 2011

VÅR

Våren har kommet og det klør i fingrene etter å få begynne i hagen. :) Gleder meg stort til å ta fatt på rosenbedd og andre morsomheter så snart det blir litt varmere.


Her, under vinduet, har jeg tenkt lage et rosenbedd. Knæsj røde! Stilkroser kanskje... eller busker? Er ikke helt sikker. Får se hva de har å velge på.

Her i skråningen skal jeg legge ut duk slik at ugresset forsvinner. Håper i hvert fall at det hjelper. Har jo en plan om å få integrert denne delen av tomten vår inn i hagen.


 Her vil det komme hvitveis om ikke lenge. Det blir flott, men må nok rydde litt..... Og så kommer det liljekonvall litt senere. Det er så fint. :) ..og lukter KJEMPE GODT!


Snart hvitveis. :)

Dette innlegge ble skrevet i begynnelsen av april, men siden min dator ikke helt vil spille på lag med meg har det tatt litt tid å få lagt det ut.

"Bleik - Bleik"

For noen uker siden kom Adam hjem fra barnehagen og fortalte at han ønsket seg en bleik-bleik.
– Du får skrive det på ønskelista di til bursdagen, svarte vi han uten at vi egentlig forstod hva han mente. Men han ga seg ikke. Oftere og oftere fikk vi høre at han ønsket seg en bleik-bleik. Både jeg og mannen min prøvde å få han til å forklare hva det var for noe, hvordan det så ut, hva det ble brukt til. Var det en leke, et spill? Ingen av oss skjønte hva det kunne være. Vi regnet med at det egentlig het noe helt annet, og at Adam sikkert kastet om bokstavene eller noe slikt. I flere uker fikk vi høre at han ønsket seg en bleik-bleik, og lurte på om ikke vi kunne kjøpe det til han. Vi ba han si det saktere uten at vi ble noe klokere. Vi gjentok ordet bleik-bleik for å se om han reagerte på at vi sa det feil. Men nei, mysteriet gjenstod.
- Hva er en bleik-bleik??

Vi svarte til slutt at hvis han skulle få en bleik-bleik måtte han selv bli med til butikken å finne det.

På tirsdag ønsket Adam å være hjemme fra barnehagen og etter litt babysang, lunsj og shopping havnet vi i lekebutikken. Vi skulle finne en leke til Adam og en til Emilia. Mens jeg står og ser etter en passende leke til Emilia kommer Adam løpene. Overlykkelig roper han – ”Mamma de har Bleik-bleik! Mamma de har Bleik-bleik! KOM!!!”
Han viser meg til en stor pakke med bilde av 2 gutter (tegnede) og noe som ligner på et spaca t-fat. På pakken står det Dracco Spin. Det ligner ikke på Bleik-bleik, så jeg får det ikke helt til å stemme. Jeg spør Adam flere ganger om dette virkelig er Bleik-bleik. Og ”JA” han er ”HELT SIKKER”! Så kommer hun som jobber i butikken for å hjelpe oss.



Jeg spør – Hva er dette? Hun forteller at det er nesten som Bey Blake. :-o Og hun uttaler det akkurat som Adam! Hun sier det raskt – bleik bleik! Hun forteller videre at det er forgjengeren til Bey Blade, men billigere. Bey Blade har vi her borte sier hun peker mot en hylle ved siden av kassen. Vi går dit slik at jeg får se hva en ekte Bey Blade er. Om vi nå skal kjøpe dette, hva det nå er for noe, er det jo greit at det blir riktig fra starten. Og ikke minst, at Adam blir fornøyd. (Orker ikke høre mer mas om at han ønsker seg Bleik-bleik og at det vi kjøpte ”var HELT feil”. 3- åringer (snart 4.) kan være nok så sta og bestemte. ;)

En gutt i butikken beskriver spillet, må jo vite litt hva det går ut på før jeg kjøper det, men jeg faller ut etter bare noen få setninger. I mitt hode har jeg fått svar allerede, den som får sin Bey Blade til å snurre lengst vinner. At det finnes forskjellige typer av ”snurrebasser” (min egen oversettelse) og at de har forskjellig egenskaper bryr jeg meg ikke så mye om. Tror neppe at Adam gjør det heller, i hvert fall ikke ennå. Når han vel kommer så langt får han spille på egen hånd og med venner.

Vi endte opp med å kjøpe Dracco Spin som er akkurat det samme som Bey Blade. Bey Blade er det nye og er ”merkevaren”, mens Dracco Spin kom for 5-6 år siden og er rimeligere i pris. De fungerer på samme måte. Så for oss fungerer Dracco Spin like bra.

Nå er snart hele familien eksperter på bleik-bleik (som det fortsatt heter her hjemme), og det er det eneste som gjelder om dagen. J

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...